Sergiu Mocanu o sfătuiește pe Maia Sandu să se îndepărteze de Andrei Năstase pentru că acesta ar fi apropiat de Usatîi

Sergiu mocanu despre maia sandu, maia sandu si andrei nastase, platforma da si pas, alianta maia sandu platforma da, maia sandu impotriva unirii, vlad filat alegeri chisinau, candidati primaria chisinau
 

Președintele Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, consideră că Maia Sandu ar face o greșeală fatală, dacă ar merge braț la braț cu Andrei Năstase în alegerile parlamentare din 2018, deoarece ultimul ar fi mai apropiat de viziunile „Partidului Nostru” condus de Renato Usatîi.

Mocanu a sfătuit-o pe Maia Sandu să se alieze mai degrabă Partidul Unității Naționale (PUN) al lui Traian Băsescu, scrie ziarul național.

Când este vorba de Năstase și de pașii pe care el i-a făcut, trebuie să ținem cont de faptul că prostia omenească este o resursă mare în cazul dat. Năstase, din lipsă de capacități de exercițiu intelectual, a dus în derizoriu mișcarea protestatară din Piața Marii Adunări Naționale. Toate elementele și bulele de săpun pe care le-au scos în spațiul public au devenit obiect de bătaie de joc. Am sfătuit-o pe Maia Sandu să se unească cu Băsescu și să-l abandoneze pe Năstase, pentru că Năstase și oamenii lui sunt mai mult din zona lui Usatîi”, a menționat Mocanu, ieri-seară, în cadrul emisiunii „Important”, de la TVC 21.

Amintim că există o neînțelegere la nivel de alianță între Partidul “AS” și Platforma DA în privința criteriilor de selectare și aprobare a candidaților pentru listele electorale la alegerile parlamentare din acest an.

Total
0
Shares
Total
0
Share