Alte știri

Sergiu Railean, ex-ministrul Economiei, susține că nu deține compania vizată astăzi de ofițerii CNA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sergiu Railean, ex-ministru al Economiei, susține că nu deține companie Ecocity SRL, directorul căreia a fost reținut de către ofițerii CNA în cadrul unui dosar de mituire a unui inspector fiscal, transmite Telegraph.md

Fostul oficial transmite că informația apărută în presă ar fi una falsă, iar sursele media trebuie să publice dezmințiri.

“În legătură cu informațiile false apărute în unele mass-media, țin să vin cu următoarea precizare: Nu dețin nici o întreprindere specializată în producerea de lămpi electrice, mai ales întreprinderi vizate în dosare CNA. Regret că unele surse media s-au grăbit să tirajele informații false, fără a le verifica, încercând să denigreze imaginea mea ca fost Ministru al Economiei și Infrastructurii, fost director al Agenției Servicii Publice și membru al Partidului Democrat din Moldova. Solicit surselor media care au difuzat informații false legate de persona mea să vină cu dezmințiri, în caz contrar voi merge în instanță pentru a-mi apăra onoarea”, a declarat Railean.

Declarația lui Reailean s-ar confirma și prin declarațiile acestuia depuse la ANI.

Amintim că ofițerii CNA l-au reținut pe directorul Ecocity SRL, după ce acesta i-a propus unui inspector fiscal mită în sumă de 60 mii de lei pentru mușamalizarea unui act de control.

NEWS ALERT // Directorul unei companii a fost reținut de către ofițerii CNA

loading...

Comments are closed.