Sergiu Sagaidac răspunde blocului ACUM: Dacă vreți să îi aduceți pe Platon și Țopa la putere, nu mă implicați pe mine

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,miliardul furat, furtul miliardului, veaceslav platon, platon furt, platon raider, hotii miliardului, mihai gofman interviu, filat miliardul, shor miliard, natalia morari tv8, natalia morari propaganda, banca sociala, spalari de bani, furtul miliardului, sergiu sagaidac

Sergiu Sagaidac, fostul șef al Secției Prevenirea Spălării Banilor și Monitorizarea Tranzacțiilor din cadrul Băncii Sociale, a venit cu un mesaj pe Facebook în care a criticat modul în care acționează Andrei Năstase, numind-ul corupt. Sagaidac a menționat că nu a fost și nu este de partea nici unui partid, iar scopul său principal este răzbunarea față de hoți și corupți.

Fostul funcționar public mărturisește că a fost contactat de mai mulți fruntași ai Platformei DA, inclusiv Andrei Năstase, totodată a fost contactat și de jurnaliștii de la jurnal.tv. Acesta s-a plâns că toți acești oameni l-au insultat, unii chiar l-au înjurat. Sagaidac spune că s-a folosit de Năstase, Natalia Morari și instrumentele acestora de propagandă pentru a agita unele persoane importante.

Sergiu Sagaidac afirmă că într-adevăr Andrei Năstase este prostul satului, așa cum a afirmat și Sergiu Mocanu. Acesta spune că se răzbună în momentul de față pentru supărările pe care le-a avut anterior, în special este vorba despre faptul că Sagaidac a fost impus să plece de la Victoriabank anume din cauza nașului de cununie a lui Năstase, Victor Țopa care are la rândul său un trecut criminal. Fostul șef al Secției pentru Prevenirea Spălării Banilor și Monitorizarea Tranzacțiilor din cadrul Băncii Sociale spune că Țopa făcea “murdării foarte mari” și Sagaidac era impus să se implice ca fiind șef al secției pentru prevenirea Spălării Banilor.

Ex funcționarul a transmis opoziției de la Chișinău că cei care doresc să îi aducă pe Veaceslav Platon și Victor Țopa la guvernare, pot să o facă dar fără implicarea lui și fără implicarea justiției din alte state.

Amintim că Sergiu Sagaidac a devenit cunoscut în spațiul mediatic moldovenesc datorită interviului său oferit Nataliei Morari prin care a descris modalitățile și schemele cum au fost efectuate spălările de bani. În mass media, acesta a fost denumit ca fiind unul din „eroii” Nataliei Morari, alături de Mihail Gofman, care între timp a devenit președintele Zonei Economice Libere din Bălți.

Total
0
Shares
Total
0
Share