Alte știri

Sergiu Sîrbu NU VREA să se reîntoarcă în formațiunea PRO MOLDOVA: „Am plecat nu pentru a ne întoarce”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Sergiu Sîrbu, unul din fondatorii Platformei „Pentru Moldova” exclude o eventuală revenire la Pro-Moldova, ca răspuns la o aluzie invitație în acest sens din partea liderului grupului “Pro Moldova”, Andrian Candu. Sergiu Sârbu susține că au existat motive pentru care el și alți cinci deputați, fondatori ai Pro-Moldova, au plecat din acest grup și menționează că se vor conduce de agenda cetățenilor, nu a unor politicieni. Declarațiile au fost făcute pentru Televiziunea Centrală, transmite Telegraph.md, cu referire la Realitatea.md

„Majoritatea fondatorilor Pro-Moldova au plecat nu pentru a se întoarce. Dacă au plecat fondatorii, cu siguranță au fost motive. Sper să nu ajungem să trebuiască să dezvăluim toate dedesubturile”, a declarat Sergiu Sârbu.

El le-a amintit celor care consideră că deputații sunt în serviciul liderilor de partid că greșesc amarnic. „Deputații sunt doar în serviciul poporului. Noi nu suntem marfă, noi nu suntem proprietatea nimănui și nu suntem obligați să facem agenda cuiva. Noi vom merge exclusiv pe agenda cetățenilor, vom vota doar în interesul oamenilor, proiecte bune pentru țară și nu vom admite etichetări, teste sau alte presiuni din partea nimănui. Nu ne interesează agenda politică a niciunui partid”, a declarat Sergiu Sârbu.

Sergiu Sârbu a anunțat joi, la ședința Parlamentului, în mod oficial, decizia celor șase deputați de a părăsi Pro-Moldova. Totodată, el a anunțat crearea Platformei Parlamentare „Pentru Moldova” din care fac parte cei șase și fracțiunea Partidului „ȘOR”, formată din nouă deputați.

FLASH // Fracțiunea PDM s-a retras din majoritatea parlamentară

loading...

Comments are closed.