Alte știri

Serialul care va concura la popularitate cu Game of Thrones! Detalii despre producția de jumătate de milion de dolari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Constient de succesul pe care l-ar putea avea un proiect inspirat de scrierile lui J.R.R Tolkien, Jeff Bezos, fondatorul Amazon si cel mai bogat om din lume, a confirmat ca va produce un serial care sa concureze cu „Urzeala Tronurilor”.

Astfel, „Stapanul inelelor” va reveni la viata pentru o jumatate de miliard de dolari, o suma uriasa daca tinem cont ca trilogia de pe marile ecrane a costat aproape trei sute de milioane de dolari, transmite Filmnow.ro

Actiunea serialului se va desfasura inaintea intamplarilor din trilogie, iar mai nou s-a aflat ca mare parte din intriga s-ar putea roti in jurul tanarului Aragorn.

Potrivit IndieWire, care citeaza Amazon, din punct de vedere temporal, actiunea ar putea fi stabilita in cea de-a doua epoca a Middle Earth, veste interesanta pentru fanii inraiti ai scrierilor lui J. R. R. Tolkien.

Pana nu demult, multi credeau serialul il va avea drept protagonist pe predecesorul lui Aragorn, printul Eärnur din Gondor, dar el s-a nascut in era a treia.

Altii sunt de parere ca actiunea va incepe in era a doua si va continua cu cea de-a treia, cu aproximativ 1000 de ani inainte de aventurile lui Frodo si ale Fratiei Inelului.

Amazon s-a angajat sa produca o serie mai lunga de un sezon, deci este posibil ca ambele teorii sa fie valabile.

Amazon nu a anuntat inca distributia sau data premierei, insa multi dintre actorii francizei regizate de Peter Jackson si-au manifestat interesul de a juca in proiect daca li se va cere acest lucru.

loading...

Comments are closed.