Politic

Sex tape cu un candidat pentru funcția de primar? Codreanu: „Există video unde un pretins familist își consumă trăirile fizice cu o colegă de partid”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Constantin Codreanu, care până acum nu a reacționat la provocările și atacurile venite din partea oponenților a venit astăzi cu un decalog pe profilul personal de Facebook în care a negat acuzațiile care i se aduc explicând pe etape toate neclaritățile. Decalogul a culminat cu câteva detalii picante din viața privată a candidaților, detaliile însă nu au fost însoțite și de nume.

Cu privire la imaginile unde Codreanu a fost surprins strângându-i mâna lui Usatâi, candidatul Partidului Unității Naționale a declarat că a fost o tentativă de a-l invita pe liderul Partidului Nostru la o dezbatere televizată între unioniști și neunioniști. Mai mult de atât, deputatul din Parlamentul României a atașat și o captură în care arată că invitația a fost lansată și prin intermediul Facebook-ului, însă aceasta a fost respinsă din variate motive.

La sfârșitul decalogului, Constantin Codreanu a scris că dispune de mai multe dovezi compromițătoare la adresa altor concurenți electorali care deseori îl atacă pe acesta. „Sunt înregistrări video cu unul dintre cei care se pretinde mare familist și care este surprins cum își consumă trăirile sufletești și, mai ales, fizice cu un membru al organizației de tineret al partidului. Am primit informații privind un alt concurent care suferă acut de mania jocurilor de noroc și care a fost dus de colegii de partid în repetate rânduri la psihoterapeut pentru a fi ajutat. Am informații și despre trei dosare penale ale unui concurent electoral, în care este direct inmplicată și o rudă cu poziții înalte a acestuia.”

Totuși, Codreanu spune că nu va publica aceste informații pentru că este pentru un alt fel de politică. A declarat că a interzis colegilor săi care au acces la aceste materiale să le facă publice. „Politicienii trebuie să fie priviți de cetățeni cu respect și încredere.” a mai adăugat Codreanu.

loading...

Comments are closed.