Politic

SFIDĂTOR! Andrei Năstase către un jurnalist: „Când îţi f#t una cu stânga, că cu dreapta nu am cum…”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul Vadim Ungureanu s-a plâns pe pagina de facebook că azi ar fi fost amenințat cu agresiunea fizică de către liderul Platformei DA. Totul s-a petrecut în incinta postului de televiziune Impact TV din cauza că lui Năstase nu i-a plăcut o replică dată de Ungureanu.

Andrei Năstase a fost invitatul unei emisiuni la ImpactTV. Întâmplător Ungureanu spune că a avut nefericita ocazie să deie ochii cu Năstase pe coridor. „Era zâmbitor şi binedispus, ba chiar i-a adus prezentatoarei un buchet de trandafri albi. Mai în glumă, mai în serios, i-am zis că mai cunosc un politician care umbla cu trandafiri albi, dar a ajuns la puşcărie”, relatează jurnalistul.

Ungureanu spune că această asociere nevinovată cu un cunoscut politician de pe Bîc (n.r. Vlad Filat), l-a trezit pe „Homus Agresivus” din marele apărător al libertăţii presei, în special pe cei de la JTV.  „Ochii i-au ieşit din orbită, au început să se înroşească ca cei ai zimbrilor din Pădurea Domnească, iar cu buzele tremurânde a băgat cu tupeu o frază care nicidecum nu face faţă unui politician. „Când îţi f#t una cu stânga, că cu dreapta nu am cum””, afirmă victima.

vadim ungureanu, jurnalist republica moldova, ungureanu agresta de nastasePentru jurnalist n-a fost nimic de mirare, ori în viziunea sa se ştie demult că Andrei Năstase are strânse legături cu cosmosul, dar pentru prima dată a trecut la ameninţări directe. „După ce şi-a dat seama de ceea ce a zis, unde mai pui că şi colega Ileana Rusu, care a fost martoră la această scenă, i-a replicat că nu a fost frumos din partea lui şi că eu aş putea să fac public incidentul, marele politician s-a făcut blând ca un mieluşel şi tot încerca să se disculpe, ba chiar încerca să mă convingă să vorbesc cu el despre acest caz”, mai spune Ungureanu.

Astfel, politicianul ar fi început să se linguşească şi să-l tragă de mână pe jurnalist chiar în momentul în care intra în WC, iar când a văzut că „încercare lui de a o face pe virginul” a eşuat, Năstase ar trecut la tradiţionalele acuzaţii cu „mafia lui Plaha”.

Jurnalista Ileana Rusu, care se prezumă a fi martor la acest incident, a confirmat cele retate mai sus.

andrei nastase la impact tv, platforma da proteste chisinau, republica moldova 2018,
poza de la locul incidentului / sursa Vadim Ungureanu, facebook

Totodată Vadim Ungureanu crede că despre acest incident nu va zice nimeni nimic, nici ONG-urile pentru media, nici presa independentă, pentru că „el doar îi Năstase, iar eu nu sunt jurnalist la JTV”.

Telegraph.md a găsit de cuviință să mediatizeze acest caz. Mai mult, condamnăm orice gen de atac din partea politicienilor asupra jurnaliștilor din Republica Moldova! Aceste practici sunt contrar valorilor democratice și a spiritului european în mass-media. Spunem NU violenței!

loading...

Comments are closed.