Alte știri

Sheriff a mai obținut un punct în Europa League

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipa Sheriff Tiraspol a încheiat ieri, pe teren propriu, nedecis (0-0), meciul cu FC Copenhagen (Danemarca) și a obținut încă un punct în grupa F a Ligii Europa la fotbal, relatează MOLDPRES.

Oaspeții au atacat mai mult decât gazdele și au fost mai periculoase la poarta apărată de Miculic, dar defensiva Sheriff-ului a acționat prompt, reducând la minimum șansele de a marca. ”Am jucat mult mai organizat și mai disciplinat decât în partidele precedente. În meciul retur, la sigur, vom aborda o altă tactică de joc”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

Gazdele au evoluat în următoarea componență: Miculic, Racu, Jairo, Cristiano, Anton (De Noer, 63), Mugosa (Damașcan, 70), Brezovec (Badibanga, 81), Kulusic, Kendâș, Susic și Posmac.

În celălalt meci din grupă Lokomotiv Moscova (Rusia) a învins FC Fastov Zlin (Cehia) cu scorul 3-0 și cu 4 puncte acumulate conduce clasamentul seriei. Sheriff și FC Copenhagen totalizează câte 2 puncte. FC  Fastov Zlin a adunat un punct.

În primul meci jucat Sheriff a încheiat la egalitate (0-0) meciul jucat în deplasare cu FC Fastov Zlin.

Programul competițional al echipei moldovene în continuare este următorul: 19 octombrie, Sheriff – Lokomotiv Moscova; 2 noiembrie, Lokomotiv – Sheriff; 23 noiembrie, Sheriff – FC Fastov Zlin; 7 decembrie, FC Copenhagen – Sheriff.

 

loading...

Write A Comment