Externe

Și-a etalat corpul pe Instagram, după ce a fost acuzată că este prea bătrână pentru asta! Cum arată renumitul star

Pinterest LinkedIn Tumblr

Populara cântăreață americană Bebe Rexha nu este genul de persoană care suportă în tăcere resentimente și insulte. Așa că de data aceasta, fata a îngrădat decisiv toate atacurile în felul ei preferat.

Cântăreața, în vârstă de 29 de ani, este cunoscută în rândul utilizatorilor de web nu numai pentru abilitățile sale vocale uimitoare, dar și pentru curajul considerabil. Fata disprețuiește Photoshop-ul, nu-și înfrumusețează niciodată fotografiile, poartă adevărul – totul este așa cum este, pentru care primește adesea dragostea publicului.

Фото © Instagram/beberexha
Фото © Instagram/beberexha

Recent, Bebe a publicat o fotografie în lenjeria ei, iar fanii au rămas decât bucuroși, dar semnătura însoțitoare a stricat totul. Se dovedește că unul dintre producătorii de muzică i-a spus lui Bebe că cântăreții pop nu se comportă așa și nu postează asemenea fotografii candide, mai ales la vârsta ei. Să zici că fata a fost uimită, înseamnă să nu zici nimic.

Фото © Instagram/beberexha

Фото © Instagram/beberexha

Bebe a criticat atât producătorul, cât și întreaga industrie, care o debitează pe femeie. Bebe a fost susținută în comentarii de unii cântăreți atât de celebri precum Taylor Swift și Rita Ora.

„Într-o lună împlinesc 30 de ani și nu ascunda asta. Sunt mândră de vârsta mea, deoarece acum sunt mai înțeleaptă, mai puternică și mai experimentată în toate sensurile”

 

 

 

 

loading...

Comments are closed.