Și-a înecat cei trei copii de 2, 3 și 5 ani, după ce soția a decis să divorțeze. Femeia din SUA i-a găsit morți în cadă

Un tată din SUA și-a ucis cei trei copii, drept răzbunare că soția l-a părăsit. Înainte să-i omoare pe cei mici, bărbatul i-a trimis un mesaj tulburător fostei soții: „dacă nu pot să-i am, nici tu nu poți”. Deși susține că suferă de o boală mintală, bărbatul a pledat vinovat pentru crimele odioase, scrie Observatornews.ro

Jason Karels, în vârstă de 36 de ani, din Round Lake Beach, va fi condamnat la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată, a declarat vineri procurorul statului Lake County Eric Rinehart, după ce inculpatul a pledat vinovat, dar bolnav mintal, pentru uciderea celor trei copii.

Și-a înecat copiii, după ce soția a decis să divorțeze

Jason a recunoscut că i-au înecat pe Bryant Karels, în vârstă de 5 ani, pe Cassidy Karels în vârstă de 3 ani și pe Gideon Karels, în vârstă de 2 ani, într-o cadă pe 13 iunie 2022. Mama lor, Debra, a găsit cadavrele în casa bărbatului. A găsit acolo și un bilet de-a dreptul șocant: „Dacă nu-i pot avea, nici tu nu poți”.

Mai mulți membri ai familiei au participat vineri la proces. Bărbatul le-a spus polițiștilor că este responsabil pentru moartea copiilor săi și că a încercat să se sinucidă înainte de a fugi de acasă, unde polițiștii i-au găsit sângele din tentativa de sinucidere, a spus poliția.

Părinții aveau custodia comună a copiilor, dar nu locuiau împreună la momentul morții, au spus oficialii. O rudă a susținut că Jason suferă de o boală mintală, dar a refuzat să caute ajutor psihiatric, iar Debra era în proces de divorț după ce ar fi fost abuzată de el. Dar mama a vrut să mențină o relație bună cu Jason de dragul copiilor lor și le-a permis celor mici să rămână cu el.

Total
0
Shares
Total
0
Share