Și tu Maia? Prim-ministrul Republicii Moldova va întreprinde o vizită oficială la Moscova în luna septembrie

Guvernul Sandu a majorat cu 30 de lei plata indemnizației lunare pentru copii, reforme maia sandu, alianta acum psrm, republica moldova protectie sociala, ministerul muncii ala nemerenco, 

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, totuși va merge în Rusia cu o vizită oficială în luna septembrie a acestui an. Despre acest lucru a anunțat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune tvc21.

“Am primit invitații din SUA și Rusia. În Federația Rusă, ministrul afacerilor externe va merge la începutul lunii septembrie. După aceasta, voi merge și eu. O dată concretă nu a fost deocamdată stabilită.”, spune Maia Sandu.

Despre necesitatea unei vizite oficiale la Moscova de mai multe ori a vorbit Igor Dodon. Despre același lucru, în cadrul unui interviu pentru Ria Novosti, a spus și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Scopul vizitei se pare că este organizarea unei ședințe interguvernamentale pe subiecte comerciale și economice.

De menționat că anterior, Maia Sandu a respins invitația venită din partea lui Dmitrii Medvedev, spunând că ar fi ocupată.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share