Social

Silvia Radu a găsit vinovatul pentru modul în care bradul din Munții Carpați a ajuns la Chișinău: Toți banii vor fi restituiți de către compania din Ucraina!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania din Ucraina care trebuia să asigure transportarea bradului din Munții Carpați la Chișinău este vinovată de modul în care a ajuns pomul în Piața Marii Adunări Naționale. Silvia Radu spune ca a fost intocmit un proces verbal, compania a fost informată, iar toți banii cheltuiți de municipalitate urmează să fie restituiți de către aceasta.

Totodata, primarul a anuntat cat a costat transportarea bradului din Muntii Carpati la Chisinau. Astfel, pentru a fi adus in capitala, au fost achitati 13 456 de lei, transmite protv.md.

„Aceasta comisie a lucrat toata saptamana trecuta. Comisia a elaborat un proves verbal. Compania din Ucraina nu si-a indeplinit obligatiile contractuale. Compania a fost contactata si i s-au transmis pretentiile pe care le-am avut fata de acest contract. Companiei i-au fost inaintate cerinte de recuperare a tuturor banilor. Cei 15 mii de lei, care i-am dat pentru brad, vor fi recuperati. Si banii cheltuiti pentru transportatea acestuia vor fi recuperati, este vorba de 13 456 de lei. Avem o scrisoare din partea companiei prin care spune ca isi asuma responsabilitatea si banii urmeaza sa fie recuperati. Am dorit sa recuperam acesti bani pentru ca banii publici trebuie recuperati corespunzator”, a declarat azi Silvia Radu.

La inceputul lunii decembrie, in PMAN a fost instalat bradul adus din Muntii Carpati. Acesta a ajuns distrus la Chisinau, iar la scurt timp, la indicatiile primarului interimar, pomul a fost dat jos de acolo. Ulterior, Radu a anuntat pe facebook ca va cumpara, din bani proprii, un alt brad si il va face cadou municipalitatii. Tot in aceeasi zi, bradul cumparat de Radu a fost instalat in centrul capitalei.

 

loading...

Comments are closed.