Politic

Silvia Radu: Am început curățenia în sistemul de sănătate! Va urma sistemul de învățâmânt

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultimele zile, Primarul Capitalei Silvia Radu a primit numeroase plângeri de la doctori și asistente medicale care îi semnalează abuzuri grave ale administrației spitalelor municipale. Mulți îi scriu sub protecția anonimatului și îi dezvăluie fapte grave. Radu vrea să-i asigure, pe toți, că nimeni și nimic nu o va opri până nu va curăța această mafie ”medicală”.

„Vă pun la dispoziție adresa de email raport.abuz.chisinau@gmail.com unde îmi puteți transmite toate informațiile de care dispuneți și pe care le voi redirecționa, în caz de necesitate organelor abilitate, CNA și Procuraturii. Consider că trebuie de urgență să facem curățenie în acest sistem putred”, declară Silvia Radu. 

Domna primar spune că a început curățenia în sistemul de sănătate. Va urma sistemul de învățâmânt. Și acolo vrea să facă neapărat ordine!

„Vreau să vă rog să rezistați! Nu sunteți singuri. Sunt lângă voi și fac tot posibilul să îndreptăm lucrurile. Nu aveți de ce să vă temeți. Sunt sigură că împreună, și doar împreună, vom reuși”, mai spune Radu.

Toți cei care au ceva de raportat o pot face pe adresa raport.abuz.chisinau@gmail.com.

loading...

Comments are closed.