Politic

Silvia Radu cere agenților economici să curețe zăpada din fața propriilor sedii: „Toți trebuie să avem grijă de oraș”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ninsorile din aceste zile au scos pe străzi peste 500 de muncitori din cadrul primăriei, care sunt antrenați în deszăpezirea orașului. Chiar dacă se lucrează în regim non-stop, ninsoarea abundentă face dificilă curățarea străzilor și trotuarelor în termen scurt. Iată de ce primarul interimar general Silvia Radu vine cu un apel către agenții economicii și îi îndeamnă să curețe porțiunile de trotuar din preajma sediilor în care activează.

Chișinăul este al nostru, al tuturor! Toți trebuie să avem grijă de oraș. De aceea, îi rog pe toți agenții economici să curețe în fața sediilor pe care le au, ajutând astfel și orașul, și cetățenii. Regia Locativ-Comunală este la lucru, în acest moment sunt circa 500 de lucrători antrenați în procesul de deszăpezire. O mobilizare mai bună, forțe suplimentare mai mari vor duce la o curățare și mai eficientă a orașului în care trăim!”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de facebook, citată de Moldova.org.

Anterior Silvia Radu anunța că pe parcursul nopții trecute la deszăpezirea orașului au lucrat aproximativ 60 de autospeciale și 500 de muncitori. Pe străzile și trotuarele capitalei au fost împrăștiate 533 de tone de amestec antiderapant și 47 tone de sare.

Primarul general interimar a mers aseară să discute cu muncitorii de la Exdrupo, care au lucrat la deszăpezire, ca orașul să fie mai curat, când oamenii ies din casă.

Este deja o echipa puternică și călită în focul ”luptelor” de până acum. Vor avea 24 de ore de muncă nonstop. Le-am urat și ne-am urat succes”, a mai scris Silvia Radu pe Facebook.

loading...

Comments are closed.