Silvia Radu: Dacă problemele Chișinăului nu se vor rezolva, voi candida din nou la funcția de Primar!

silvia radu, partidul silviei radu, candidat independent, primaria capitalei, lichidarea coruptiei primarie, proiecte silvia radu
 

Într-un interviu acordat Pro TV Chișinău, Silvia Radu precizează care ar fi momentele care ar putea-o aduce din nou în cursa pentru Primăria Capitalei.

Dacă problemele orașului nu se vor mișca și nu vor fi rezolvate atunci acest lucru mă va face să particip la anul viitor în alegeri.”, a precizat Silvia Radu, scrie 1md.online.

De asemenea, fostul primar interimar susține că nu vrea sa fie deputat in timpul apropiat, așa că la alegerile legislative generale din toamna acestui an nu va participa.

Referitor la demiterile mai multor șefi de direcții, dar și instituții, pe care le-a operat în perioada cât a îndeplinit funcția de primar interimar, Silvia Radu a precizat că „au fost materiale pe care le-am găsit și în baza cărora au fost luate aceste decizii și au fost transmise organelor competente.”

În primul tur de scrutin al alegerilor pentru Primăria Chișinău, Silvia Radu s-a clasat pe locul al treilea, fiind votată de apropae 18% dintre locuitorii capitaleicare au participat la scrutin.

Total
0
Shares
Total
0
Share