Silvia Radu: Deja 13000 de părinți au primit cutiile cu bunuri pentru nou născuți în cadrul Programului „O nouă viață”

silvia radu primar, candidat independent, silvia radu partid, silvia radu sport, silvia radu chisinau, silvia radu drumuri, proiecte silvia radu

Circa 13000 de cutii cu bunuri pentru nou-născuţi au fost distribuite până la moment, în cadrul programului guvernamental „O nouă viață”, lansat la 1 decembrie 2018. Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Silvia Radu.

Cele mai multe cutii au fost distribuite în maternitățile din municipiul Chișinău și orașul Bălți, urmate de raioanele Cahul, Ungheni, Ialoveni, Criuleni, Orhei, Florești, Hâncești, etc.

Fiecare cutie cu produse pentru nou-născuţi conţine hăinuțe, păturică, set de lenjerie de pat pentru copii, pernuță ortopedică, scutece, produse de igienă, recomandate pentru primele luni de la naştere, șervețele umede de unică folosință, jucărie de pluș, plic pentru externare, saltea și materiale informaționale pentru mămici. Toate articolele sunt de producție autohtonă, cu excepția pachetului de scutece.
 
Programul este o acțiune proactivă a Guvernului Filip de susținere suplimentară a familiilor tinere pentru asigurarea necesarului de bunuri la nașterea copiilor, în vederea oferirii unui bun început de viață pentru toți copii născuți în Republica Moldova.
pdm plahotniuc, Silvia Radu 13000 de părinți au primit cutiile cu bunuri pentru nou născuți, pogramul O nouă viață de la 5 luni de la lansare, ministerul sanatatii, 
Total
0
Shares
Total
0
Share