Politic

Silvia Radu: E bine că s-a terminat acest referendum, sper să înceteze presiunile politice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul interimar al Chișinăului, Silvia Radu consideră că rezultatul referendumului a fost unul previzibil. Declarația fost făcută în cadrul ședinței Primăriei din această dimineață.

„Intrăm într-o nouă etapă. Rezultatul referendumului era mai mult sau mai puțin previzibil. Nu vreau să-l comentez din punct de vedere politic. E bine că s-a încheiat acest exercițiu, iar presiunile politice se vor domoli. Astfel, Consiliul Municipal se va convoca la muncă și se va începe a lucra pentru cetățenii municipiului Chișinău”, a declarat Silvia Radu.

Potrivit datelor preliminare oferite de Comisia Electorală de Circumscripție: 87,12 % sau 93.720 de alegători au votat pentru revocarea din funcție a primarului, iar 12,88 % sau 13.857 contra revocării lui Dorin Chirtoacă, transmite TV8.

Reamintim că, duminică, 19 noiembrie în cadrul referendumului local privind revocarea Primarului General din funcție au fost deschise 307 secții de vot, la care și-au exercitat votul 107.577 de cetățeni. Referendumul a fost declarat nevalid.

loading...

Comments are closed.