Silvia Radu explică de ce a participat doar la o singură dezbatere, în această campanie electorală

Silvia Radu, explică de a participat doar la o singură dezbatere, în această campanie electorală, primaria chisinau

Candidata independentă la Primăria Chișinău, Silvia Radu a participat la o singură dezbatere în acesta campanie electorală, la începutul ei. Ea a constatat atunci că politicienii vin la dezbateri ca să spună minciuni, ca să facă declarații populiste, din care publicul nu se alege cu nimic bun.

“Așadar, am decis să nu mai particip la astfel de dezbateri politice, nu am ce să dezbat cu politrucii, nu pot și nu vreau să concurez cu minciunile și fanteziile lor. Ar fi în contradicție cu comportamentul meu pozitiv din campania electorală de până acum. Oamenii au nevoie de fapte concrete, realizabile, nu de promisiuni”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

Ea consideră că adevărata dezbatere este în stradă, cu locuitorii Chișinăului, pe care i-a ascultat zi de zi în această campanie și le-a răspuns la toate întrebările puse. “Ei sunt șefii viitorului Primar! cum bine spune campania unui ONG”, a mai spus candidata independentă, care pledează ca Primăria să devină o zonă liberă de politică.

Menționăm că Silvia Radu a decis să nu aibă nici un baner electoral pe străzile orașului.

Mâne, 18 mai, va fi ultima zi de campanie electorală în Capitală. Conform Codului Electoral al RM penultima zi înainte de alegeri este ziua tăcerii.

Total
0
Shares
Total
0
Share