Social

Silvia Radu într-o vizită fulger la Spitalul din Hâncești! Va desfășura o anchetă în privința asistentei cu probleme de comportament

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu a efectuat un control fulger la Spitalul Raional din Hâncești. Vizita a avut loc după mai multe plângeri online din partea pacienților acestrui spital.

Silvia Radu anunță printr-o postare pe Facebook că s-a întâlnit cu directorul spitalului, medicii și pacienții internați în spital. Ministrul spune că au fost luate măsurile necesare contra asistentei care nu a respectat procedura și a trimis ruda unui pacient cu eprubete la analize. Se anunță că Ministerul va face o comisie de anchetă pentru a verifica dacă au fost sau nu și alte încălcări.

Prin intermediul aceleiași postări, Silvia Radu a decis să transmite un sfat tuturor medicilor și pacienților. „Trebuie să ne respectăm reciproc. E adevărat că unii medici (nu toți) au probleme de atitudine. Vom încerca să schimbăm acest lucru și sper că vom reuși. În același timp și pacienții trebuie să înțeleagă că doctorii trebuie respectați și lăsați să își facă treabă.” scrie Silvia Radu.

loading...

Comments are closed.