Silvia Radu l-a surprins pe Ion Cebanu și Mihai Moldovanu în timpul unui chef “stropit” cu alcool la spitalul nr.1 din Chișinău

spitalul nr,1, silvia radu, ion cebanu

Primarul interimar Silvia Radu a dispus efectuarea unei anchetei de serviciu privind activitatea economico-financiară la Direcția Sănătății, după ce șeful acestei direcții, Mihai Moldovanu, dar și liderul fracțiunii Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Cebanu, au fost surprinși la un chef organizat chiar în biroul directorului Spitalului Nr. 1 din capitală.

Potrivit celor de la deschide.md, care face referire la surse medicale, primăriță Silvia Radu a făcut săptămâna aceasta un control inopinat la Spitalul Municipal Nr. 1, iar în biroul directorului i-ar fi găsit pe Mihai Moldovanu și Ion Cebanu la o masă plină cu bucate. „Silvia Radu le-ar fi oprit cheful „stropit” și cu alcool, întrucât acesta se desfășura în incinta unei instituții publice și în plin program de lucru. Aceleași surse ne-au declarat că directorul spitalului face destul de des astfel de mese, acesta fiind un obicei în instituție”, scrie portalul.

La rândul său, liderul fracțiunii PL în CMC, Ion Cebanu, recunoaște această întâmplare, inclusiv faptul că s-a consumat alcool în instituția medicală, dar dă asigurări că nu era vorba de un chef și că Silvia Radu a făcut show.

Eu sunt membru al Consiliului de Administrare. După ședința Consiliului, care a început la ora 10:00 și s-a terminat la 12 și ceva, am mers în cabinet la director ca să luăm masa. Atât. Nu e o regulă (de luat masa în biroul directorului), dar nici nu e ceva ieșit din comun. Și nu a fost mare banchet acolo. Au fost membrii Consiliului de Administrare. Ce fel de alcool? Nu v-ar interesa mai bine salariul doamnei Radu de 400 de mii de lei de la Moldova Gaz? Ce întrebări sunt astea: am luat, nu am luat alcool în timpul mesei. Mie îmi pare că acestea sunt niște provocări. Eu nu ascund nimic, nu ascund că după ședința CA ne-a invitat directorul ca să luăm masa. Punct. Ceea ce zice doamna Radu că a venit și a găsit banchet, este o minciună. Ea a venit, a dat buzna acolo, nici nu s-a salutat, a început să facă show acolo. Maaare banchet. Ce vrea, să nu mai luăm masa? Ok, nu vom mai lua masa… Da scrie undeva că în ora mesei nu e voie să bei un pic de alcool? Eram beți pe acolo, ne tăvăleam pe jos, sau ce? Aveți vreo probă? Poate ne întrebați ce era pe masă”, a declarat Cebanu pentru deschide.md.

Total
0
Shares
Total
0
Share