Politic

Silvia Radu, replică tăioasă lui Dodon: „Când o să îl doară capul să vină la mine să îi spun ce pastile să ia”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timpul procedurii de numire în funcție a noilor miniștri, Silvia Radu, proaspătul ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a venit cu un răspuns foarte curajos către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Radu l-a sfătuit pe Dodon să i se adreseze atunci când va avea dureri de cap.

„Și-a încordat mușchii ca să arate oamenilor că nu este un președinte de formă„. Asta spune Silvia Radu despre faptul că seful statului, Igor Dodon a refuzat să semneze decretele de numire în funcție a noilor miniștri, transmite ProTV.

În cadrul aceleiași ceremonii, Silvia Radu a mai transmis un mesaj lui Dodon. „Dodon a zis că nu fac diferența între paracetamol și aspirină. Vreau să-i spun lui Dodon că atunci când o să-l doară capul să vină să-i zic ce pastile să ia.”

Mesajul Silvie Radu a venit în contextul declarațiilor lui Igor Dodon făcute în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova ” De ce se bagă Silvia Radu în sănătate? Trebuie să știi diferența dintre paracetamol și aspirină. Dacă este vorba despre sănătate trebuie să fie un om cu experiență.” a spus șeful statului.

loading...

Comments are closed.