Silvia Radu, replică tăioasă lui Dodon: “Când o să îl doară capul să vină la mine să îi spun ce pastile să ia”

silvia radu, ministerul sanatatii, ministerul muncii, silvia radu pdm, silvia radu ministru, svetlana cebotari ministru

În timpul procedurii de numire în funcție a noilor miniștri, Silvia Radu, proaspătul ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a venit cu un răspuns foarte curajos către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Radu l-a sfătuit pe Dodon să i se adreseze atunci când va avea dureri de cap.

“Și-a încordat mușchii ca să arate oamenilor că nu este un președinte de formă“. Asta spune Silvia Radu despre faptul că seful statului, Igor Dodon a refuzat să semneze decretele de numire în funcție a noilor miniștri, transmite ProTV.

În cadrul aceleiași ceremonii, Silvia Radu a mai transmis un mesaj lui Dodon. “Dodon a zis că nu fac diferența între paracetamol și aspirină. Vreau să-i spun lui Dodon că atunci când o să-l doară capul să vină să-i zic ce pastile să ia.”

Mesajul Silvie Radu a venit în contextul declarațiilor lui Igor Dodon făcute în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova ” De ce se bagă Silvia Radu în sănătate? Trebuie să știi diferența dintre paracetamol și aspirină. Dacă este vorba despre sănătate trebuie să fie un om cu experiență.” a spus șeful statului.

Total
0
Shares
Total
0
Share