Politic

Silvia Radu: Vaccinurile care se folosesc la noi în țară sunt procurate prin intermediul UNICEF!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții UNICEF în Republica Moldova. Silvia Radu le-a cerut ajutor în procesul de comunicare publică privind combaterea știrilor false făcute de unii politicieni doar în scop electoral.

„Vaccinurile care se folosesc la noi în țară sunt procurate prin intermediul UNICEF, aceștia asigurând astfel o garanție în plus privind calitatea și standardele. UNICEF este una dintre cele mai mari organizații internaționale cu o credibilitate foarte mare la nivel mondial”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

Ministra Sănătății afirimă că politicienii care se joacă cu aceste subiecte trebuie să realizeze că nu fac altceva decât să picure otravă în urechile oamenilor. „Este indamisibil să spui atâtea minciuni doar pentru a-ți crește raitingul electoral”, a mai spus Silvia Radu. Ministra mai consideră că politicienii de la Chișinău trebuie să înțeleagă că ”sănătatea” nu trebuie să fie un domeniu de lupte politice cu arme mincinoase.

Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite (UNICEF) a fost creat de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite în 1946. Cu sediul în New York, UNICEF oferă asistență umanitară și pentru dezvoltare copiiilor și mamelor lor în țările în curs de dezvoltare.

loading...

Comments are closed.