Alte știri

Silvia Radu: Valeriu Munteanu, minte într-un mod desgustator și a început o campanie de denigrare a mea!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liberalul Valeriu Munteanu a atacat-o ieri pe Silvia Radu într-o postare pe facebook. Azi Primarul interimar al Capitalei a găsit puțin timp și a răspuns atacului, tot pe facebook. Se pare că în Primaria Chișinău a început un adevărat măcel politic!

„Silvia Radu, încălcând ordinea stabilită, își atribuie drepturile și obligațiunile privind exercitarea funcției de primar interimar al mun. Chișinău și acționează în mod samavolnic semnând acte și dispoziții oficiale”, scria ieri Valeriu Munteanu.

Azi Silvia Radu se apără și spune că ea nu face politică și nu vrea să intre în cercuri politice.

„Domnul Valeriu Munteanu, minte într-un mod desgustator și a început o campanie de denigrare a mea. Cunosc, însă, motivul pentru care mă atacă acest domn. Dacă până acum știam cu toții despre corupția din Primărie, acum, eu văd și lucruri concrete. Angajații vin să povestească despre neregulile care s-au întâmplat aici”, declară Silvia Radu.

Primarul intermar este de părere că Valeriu Munteanu nu este străin de multe din schemele prin care se scurgeau banii publici.

„Numele dvs ar putea fi ”Corupție la Primărie”. Știu că sunteți deranjat pentru că am început curățenia. Știu că sunteți deranjat că nu mai aveți prin cine să faceți aranjamentele. Dacă vreți să faceți cu adevărat un gest civic, atunci duceți-vă și faceți un autodenunț la procuratură. Spuneți-le procurorilor cine sunteți cu adevărat și ce ați făcut de-a lungul timpului”, încheie Silvia Radu.

Telegraph.md amintește că tot azi primarul capitalei a demis doi șefi din cadrul Primăriei. Vezi aici din care motive.

 

loading...

Comments are closed.