Politică

Sîrbu neagă existența unei coaliții cu PSRM: „E un fake mai mare ca cel cu 30.000 de sirieni”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul platformei „Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu, infirmă existența unei coaliții cu PSRM. Acesta susține că percepția unei posibile coaliții se transformă într-un fake news, menționând că „noi nu am făcut nicio alianță cu PSRM și nici nu vom face”, transmite Telegraph.md, cu referire la Cotidianul.md

„Nu există nicio alianță între Pentru Moldova și PSRM. Aceste zvonuri degrabă vor deveni un fake news mai ceva ca cea cu 30 de mii de sirieni. Cu PSRM oficial au făcut deja alianță toți – cu documente semnate, cu funcții partajate în Parlament, Executiv și în teritoriu. Și Blocul ACUM și PDM au făcut alianțe cu PSRM. Noi nu am făcut nicio alianță și nici nu vom face. Noi facem alianță doar cu oamenii”, a declarat Segiu Sîrbu, în cadrul unei emisiuni de la TV8.

Menționăm că, în campania electorală din 2016 se spunea că Angela Merkel, cancelarul Germaniei, i-a promis Maiei Sandu sprijinul ei și al Partidului Popular European, iar Sandu, în schimb, dacă va ajunge șefă de stat, ar urma să primească în R. Moldova 30.000 de refugiați sirieni. În cadrul unor dezbateri electorale televizate, Maia Sandu l-a acuzat pe contracandidatul său, Igor Dodon, de răspândirea informațiilor false și a negat că ar avea vreo înțelegere cu cineva în privința găzduirii imigranților sirieni.

Igor Dodon a avut o întrevedere cu președintele Comitetului Național de Coordonare „Pobeda”

loading...

Comments are closed.