Alte știri

SIS și Air Moldova colaborează în vederea prevenirii terorismului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova, împreună cu compania aeriană ,,Air Moldova” continuă să dezvolte și să consolideze  parteneriatul ce ține de prevenirea și combaterea terorismului, reletează Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În acest context, ofițerii Centrului Antiterorist și Detașamentului cu Destinație Specială ,,Alfa” al SIS au desfăşurat mai multe activități instructiv-aplicative cu personalul de zbor al companiei.

În cadrul instruirilor au fost abordate subiecte ce vizează procedeele de reacție în diverse situații de criză în sistemul de transport aerian, precum şi evaluate măsurile de securitate în timpul zborului. Scopul acţiunilor a fost de a îmbunătăţi cunoștințele și perfecționa deprinderile individuale și colective ale personalului navigant pentru a creşte capacităţile operaţionale ale angajaţilor la îndeplinirea sarcinilor profesionale.

Dezvoltarea dialogului cu societatea, organizarea și asigurarea procesului de instruire și educație de securitate antiteroristă în sectorul public și privat constituie una din prioritățile Serviciului pe segmentul de prevenire a terorismului și altor forme violente de manifestare a extremismului.

Citește și: Ministrul Ciocoi participă la cea de-a 43-a sesiune a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului

loading...

Comments are closed.