Alte știri

SIS-ul controlat de Maia Sandu a decis că este timpul să-și schimbe fotoliile, în plină criză bugetară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aproape 385 de mii de lei a alocat Serviciul de Informații și Securitate pentru mobilă nouă, în plină criză bugetară. Licitația a fost anunțată pe site-ul achzitii.md, pe 9 iunie 2021. Din acești bani SIS vrea să cumpere fotolii, canapele, scaune. Din caietul de sarcini aflăm că într-un an de criză, SIS își dorește două canapele noi din piele care ar costa 20 de mii de lei și două fotolii extensive, tot din piele, pentru care s-au alocat 10 mii de lei. Vor fi procurate și fotolii de director, pentru care se vor cheltui peste 35 de mii de lei. Pe lângă asta vor fi procurate dulapuri, inclusiv pentru TV, mese, scaune și cuiere, scrie politics.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Aproape 385 de mii de lei a alocat Serviciul de Informații și Securitate pentru mobilă nouă. Licitația a fost anunțată pe site-ul achzitii.md, pe 9 iunie 2021. Din acești bani SIS vrea să cumpere fotolii, canapele, scaune.

Din caietul de sarcini aflăm că într-un an de criză, SIS își dorește două canapele noi din piele care ar costa 20 de mii de lei și două fotolii extensive, tot din piele, pentru care s-au alocat 10 mii de lei. Vor fi procurate și fotolii de director, pentru care se vor cheltui peste 35 de mii de lei. Pe lângă asta vor fi procurate dulapuri, inclusiv pentru TV, mese, scaune și cuiere.

Amintim că SIS se află sub controlul președintelui Maia Sandu, iar actualul șef al Serviciului a fost numit la propunerea PAS.

loading...

Comments are closed.