Social

Situație jenantă pentru Natalia Morari! Vezi aici reacția internauților, dar și a unor politicieni!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri televiziunea TV8 a acuzat compania Moldtelecom pentru că ar fi bruiat intenționat o emisiune de-a lor. Pentru a dezminți acest lucru, compania Moldtelecom a venit cu un comunicat de presă în care explică că de fapt, semnalul a fost pierdut din cauza echipamentului posedat de către TV 8, prezentând și unele dovezi.

În acest sens, mai mulți internauți au ironizat pe seama propagandei făcută de Natalia Morari (clik pe imagine pentru a mări).

De asemenea și unii politicieni s-au amuzat pe seama șefei de la TV8, printre ei numărându-se deputatul din Partidul Democrat Sergiu Sârbu și liderul ogranizației de tineret a PDM Alexandr Cauia. Toți ei, dar și mulți alții, și-au schimbat pozele de profil pe facebook cu imagini bruiate și cu descrierea „Poza mi-a fost bruiată de #StarNet și Natalia Morari! 

Deși Natalia Morari a prezentat chipurile mai multe poze „primite de la telespectatori” care ar demonstra că TV 8 este bruiat, pe facebook a apărut o dovadă că pozele celor de la tv8.md sunt trucate. Iată dovada:

Acest colaj din două imagini postate pe site-ul TV8.MD arată că Natalia Morari a vrut să convingă că mulți telespectatori i-au trimis chipurile poze ce demonstrează minciuna ei, doar că TV8 a publicat după cum vedeți aceeași poză, însă că au schimbat unghiul și spectrul de culori. Altfel spus, Natalia Morari ne are de proști pe cei care îi înghițim campaniile ei de propagandă. 

Despre interviul lui Proca pentru Jurnal TV s-a scris și în presa de la București.

 

loading...

Comments are closed.