Externe

Șocant! A fost împușcată de 6 ori, în timp ce mai avea o lună până la naștere! Medicii au făcut imposibilul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Totul s-a petrecut în Mexic, la perifieria unui orășel. Patricia Gutierrez, o tânără însărcinată în luna a opta, se îndrepta spre casă după ce a mers la un supermarket ca să facă cumpărături.

La un moment dat, femeia și-a dat seama că este urmărită de cineva, așa că a încercat să grăbească pasul. Din păcate, nu a putut face acest lucru, iar un individ a încolțit-o într-o zona mai puțin vizibilă și i-a spus că îi dea tot ce are de valoare asupra ei.

Viitoarea mămică s-a împotrivit și a încercat să lupte cu agresorul, dar acesta a tras de mai multe ori în ea și s-a făcut nevăzut. Țipetele ei de durere au atras atenția trecătorilor, care au descoperit-o pe stradă și au sunat imediat la 112.

Când medicii au ajuns la fața locului, femeia a reușit să mai vorbească și a zis: „Lăsați-mă pe mine, salvați-mi băiețelul nenăscut!”. Din nefericire, Patricia s-a stins înainte de a ajunge la spital.

Cu toate acestea, doctorii i-a făcut cezariană, sperând că vor salva fătul. Când i-au deschis abdomenul, au avut parte de un șoc. Sacul amniotic al copilului era neatins. Ba chiar avea o urmă de glonț și se pare că acesta a salvat micuțul de la moarte.

„Dumnezeu există! În toată cariera mea nu am văzut așa ceva! În mod normal, copilul nu ar fi trebuit să trăiască”, a declarat unul dintre medici.

loading...

Comments are closed.