Politic

Șocant! Sergiu Sîrbu: „Mă simt otrăvit de…”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Sergiu Sîrbu, candidat din partea Partidului Democrat din Moldova pe circumscripția națională a venit pe pagina sa de Facebook cu o ironie la adresa liderilor blocului ACUM, Năstase și Sandu care au spus că ar fi fost otrăviți cu mercur. Acesta a spus că și el la rândul său e otrăvit.

Sîrbu cere de la jurnaliști să mediatizeze și cazul lui, cum o fac cu Maia Sandu și Năstase. ” Eu tot am găsit metale grele în mine, de toate felurile și am simțit o forță neobișnuită în ultima perioadă, o energie fantastică. Credeam că e adrenalina campaniei electorale, dar, urmărind ce au spus cei din binomul Sandu-Năstase, înțeleg că poate e de la metalele astea. Am fost otrăviiiit!!!„, scrie Sergiu Sîrbu.

Totuși, deputatul democrat spune că nu se simte otrăvit de metale, dar de penibilul politic la care au ajuns să recurgă aceste personaje, care văzând că sunt în scădere încearcă orice metodă să mobilizeze populația.

În opinia lui Sîrbu, ceea ce fac Maia Sandu și Andrei Năstase se numește otrăvirea în masă a populației cu minciuni și false falsificări, și dacă nu au cu ce să se prezinte în fața oamenilor, dacă nu au realizat nimic pentru ei, au ales să facă circ, insultând inteligența populației.

loading...

Comments are closed.