ȘOCANT // Și-a lăsat amicul să MOARĂ pe marginea drumului, după ce a provocat un accident cu motocicleta

Accident în satul Beleavinți din Raionul Briceni. Un bărbat n bărbat de 36 de ani, fiind beat a urcat la ghidonul unei motociclete, fără număr de înmatriculare, iar ca pasager îl avea pe prietenul său de 46 de ani, transmite Telegraph.md

La un moment dat a prierdut controlul motociclete și cu viteză s-a lovit în gardul unei gospodării. În urma impactului, între cei doi s-a iscat un conflict, iar șoferul intenționat și-a abandonat amicul care suferise diferite traumatisme, astfel părăsind și locul accidentului.

La scurt timp, pasagerul a fost văzut pe marginea drumului de către un conducător auto, care a solicitat ambulanța, însă din păcate, până la sosirea acesteia, bărbatul a decedat. Ulterior, conducătorul moto a fost depistat de poliție la domiciliu. Acesta a fost testat alcoolscopic în urma căruia s-a stabilit o concentrație de 0,40 mg/l în aerul expirat.

Inspectoratul Național de Securitate Publică îndeamnă că în cazul în care sunteți implicat într-un accident rutier, în primul rând solicitați ambulanța pentru a acorda ajutor persoanelor rănite și nu părăsiți locul accidentului până la sosirea poliției.

De la început acestui an, pe teritoriul țării, au fost înregistrate 99 de accidente rutiere cu implicarea motocicletelor și a scuterilor. În rezultat, 9 persoane au decedat, iar altele 106 au fost traumatizate.
Principalele cauze fiind starea de ebrietate, viteza de deplasare și starea tehnică a mijlocului de transport.

Citește și: Doi bărbați s-au izbit violent cu motocicleta într-un gard în raionul Briceni. Unul dintre ei a decedat

Total
0
Shares
Total
0
Share