Alte știri

ȘOCANT // Un băiețel de 12 ani a decedat după ce a fost lovit în cap de colegii de clasă, în SUA. Agresorii, plătiți cu 1 dolar să-l atace

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un băiețel de 12 ani a murit la o zi după ce a fost bătut de mai mulți colegi de școală, care au fost plătiți cu un dolar pentru a-l lovi, în SUA, informează Observatornews.ro

Când a ajuns acasă, Romy Vilsaint le-a spus părinților că se simte rău și că îl doare capul. Peste noapte, copilul a început să verse iar păriniții lui s-au dus de urgență la un spital din New York.

Vărul băiatului le-a spus apoi tuturor că acesta fusese atacat în ziua precedentă de colegii de clasă.

Așa s-a aflat că Romy fusese atacat de doi colegi de clasă miercuri, iar joi a fost lovit puternic în ceafă, tot la școală. Când directorul i-a întrebat pe agresori de ce au făcut asta, ei au răspuns că au primit câte un dolar pentru a-l lovit pe băiatul de 12 ani.

Romy Vilsaint s-a plâns de durere de cap în acea zi și a petrecut restul zilei în biroul asistentei din școală.

Familia copilului vrea acum să știe de ce școala nu l-a dus pe băiat la spital după ce l-a sunat pe tatăl său, care era la serviciu și nu a răspuns.

Anchetatorii au declarat cazul „suspect” și așteaptă un raport medical pentru a lămuri ce s-a petrecut cu băiatul de 12 ani.

„Aceasta este o tragedie oribilă și gândurile noastre sunt alături de familie în acest moment incredibil de dificil. Siguranța tinerilor noștri este prioritatea noastră absolută și acest incident va fi investigat cu atenție și oferim sprijin atât familiei, cât și comunității școlare”, a spus purtătorul de cuvânt al Departamentului Educație, Nathaniel Styer.

Citește și: După cât timp își pierd imunitatea unele persoane vaccinate împotriva COVID-19

loading...

Comments are closed.