Alte știri

Socialiștii au făcut totalurile “succeselor” Maiei Sandu în prima lună de mandat: haos și eșec

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unei conferințe de presă, socialiștii au menționat că Maia Sandu a provocat o criză politică fără precedent în țara noastră, iar cetățenii nu văd schimbările promise în campania electorală, transmite Telegraph.md

Maia Sandu a cerut demisia Guvernului Chicu și în campania electorală, și după alegerea în funcția de șef al statului. După o lună de la demisie, Maia Sandu așa și nu a propus niciun candidat la funcția de prim-ministru. Maia Sandu a promis că va propune o echipă profesionistă la guvernare, după ce va fi aleasă în funcția de președinte. Oamenii văd doar că Sandu a eșuat în realizarea promisiunii de a veni cu o echipă profesionistă la guvernare”, a declarat deputatul PSRM Oleg Lipskii.

Lipskii mai spune că dacă Maia Sandu își dorea, cu adevărat, alegeri parlamentare anticipate, urma chiar pe 25 sau pe 26 decembrie să înceapă procedura legală de dizolvare a Parlamentului.

Curtea Constituțională a stabilit, dar și majoritatea experților au afirmat același lucru, că acest „as din mâneca Maiei Sandu” contravine Legii Supreme”, spune Lipskii.

Socialistul a vorbit și despre ilegala propunere a președintelui Sandu și PAS.

Vor să oblige deputații să nu vină la lucru în ziua în care candidatul desemnat la ea la funcția de prim-ministru va veni în Parlament să ceară vot de încredere. Așa ceva nu am văzut și nu am auzit”, a declarat parlamentarul.

Oleg Lipskii spune că în prima lună de mandat, Maia Sandu s-a gândit exclusiv la ratingul ei, nu și la cetățeni.

Citește și: Echipa adusă de Sandu la Președinție este compromisă, majoritatea consilierilor au probleme de integritate, spune un deputat PSRM

loading...

Comments are closed.