Socialiștii au găsit deja un candidat la funcția de Ministru al Economiei? Iată pe cine îl promovează Dodon

Remanieri, Guvernul Sandu, Socialiști, PSRM, Igor Dodon, Ministerul Economiei, Brânzan,

Președintele Igor Dodon pare să aibă un favorit pentru funcția de ministru al Economiei, în condițiile în care criticile la adresa actualului ministru Vadim Brînzan s-au întețit în ultima perioadă, scrie Cotidianul.md

În cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, Dodon l-a pomenit pe Marin Ciobanu, directorul ZEL Bălți care, în opinia sa, ar merita să fie ministru.

„Eu am fost la Zona Economică Liberă din Bălți. Este un conducător acolo foarte bun, Ciobanu, chiar vreau să-l înaintez la o distincție de stat, sincer, și am văzut cum promovează interesele Republicii Moldova. Iaca așa un ministru ne trebuie, dna Valentina, dacă sincer, iaca așa un ministru nouă ne trebuie”, a declarat Igor Dodon.

Întrebat dacă îl vede pe Ciobanu înlocuitorul lui Brînzan, Dodon a evitat să dea un răspuns clar.

Marin Ciobanu a fost anterior în garnitura guvernamentală cu care Ion Sturza a venit în fața Parlamentului la începutul anului 2016. Ciobanu a fost propus ministru al Economiei, dar Legislativul nu a susținut acel Guvern.

Ciobanu declara anterior, în cadrul talk-show-ului Cotidianul Live, că în cei 10 ani de activitate a ZEL Bălți au fost deschise 11 mii de locuri de muncă, cu salarii medii de 10.500 de lei.

Amintim că Igor Dodon a participat marți la o ședință a conducerii PSRM, în cadrul căreia a „constatat împreună cu fracțiunea socialiștilor că se impun schimbări cât mai rapide în garnitura guvernamentală”.

Total
0
Shares
Total
0
Share