Alte știri

Socialiștii continuă pregătirile pentru alegerile parlamentare din 11 iulie 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conducerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova continuă vizitele în teritoriu, pentru pregătirea activului formațiunii în vederea participării la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Astfel, după ce vineri au vizitat structurile de partid din Criuleni, Dubăsari, Anenii Noi, Hâncești și Ialoveni, deputații Furculiță și Pascaru au vizitat, ieri, organizațiile din Călărași, Strășeni, Ungheni și Nisporeni.

“Astăzi, la fel ca și ieri, împreună cu colegul Corneliu Furculiță, Președintele Fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, m-am deplasat în raioanele Strășeni, Călărași, Ungheni și Nisporeni. Am avut discuții cu activul organizațiilor de partid din aceste raioane.

Am abordat situația politică curentă și începutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Am informat colegii despre decizia Consiliului Republican al PSRM privind formarea blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, decizie salutată de oamenii din teritoriu.

Am reiterat faptul că țara noastră se află în fața unui pericol mare ce derivă din partea partidelor de dreapta, precum și a controlului extern căruia poate fi supusă Moldova prin intermediul acestor partide.
Moldova are nevoie acum ca niciodată de consolidare în jurul suveranității naționale și doar prin consolidare vom izbuti.

Moldova are viitor!”, a declarat Nicolae Pascaru, deputat PSRM.

Amintim că PCRM și PSRM au unit forțele de stângă și au creat Blocul electoral PCRM-PSRM, înaintând și o listă comună la alegerile parlamentare din vară.

Sigla blocului este steaua cu cinci colțuri, peste care este inserată sigla secera și ciocanul.

Blocul electoral PCRM-PSRM va fi pe nr.6 în buletinul de vot.

loading...

Comments are closed.