Socialistul Vladimir Țurcan a ajuns președintele Curții Constituționale cu votul Domnicăi Manole

Vladimir Țurcan, Domnica MANOLE, Curtea Constitutionala, CC, judecator cc, ex-judecatoarea domnica manole, cine a votat pentru vladimir turcan, maia sandu, psrm, acum, pas, ppda, platforma DA

Portalul de știri unimedia.md scrie că deputatul PSRM, Vladimir Țurcan, a ajuns președinte al Curții Constituționale cu votul fostului candidat pentru funcția de deputat din partea Platformei DA, ex-judecătoarea Domnica Manole.

Sursele portalului sus-menționat au declarat că judecătorii Liuba Şova şi Nicolae Roşca nu ar fi votat pentru ca Vladimir Țurcan să devină noul președinte al Curții Constituționale, în schimb pentru Țurcan a votat Domnica Manole.

Potrivit acestora, la conducerea Curții erau doi candidați: Vladimir Țurcan și Liuba Șova. Oficial nu se cunoaște cum au votat ceilalți membri, dar din comunicatul CC se spune că pentru Țurcan au votat 4 judecători. Legea prevede că votul este secret.

Tot azi s-a decis că, în calitate de judecător care va exercita funcţiile preşedintelui în absenţa acestuia a fost aleasă judecătoarea Liuba Şova.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share