Alte știri

Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a fost petrecut astăzi pe ultimul drum

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, în satul Malcoci din raionul Ialoveni, prietenii, rudele și persoane apropiate l-au petrecut  pe ultimul drum pe Cătălin Caragea, transmite Știri.md , citat de Telegraph.md

La înmormântare a fost prezent un mic număr de persoane, dat fiind faptul că în Republica Moldova este stare de urgență din cauza coronavirusului.

Din același motiv, părinții artistului nu au putut fi aproape în aceste clipe, aceștia fiind peste hotare.

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață în noaptea de 24 martie, la o vârstă fragedă de doar 22 de ani.

Tatăl artistului, care nu poate veni acasă ca să-şi înmormânteze feciorul, şi-a luat rămas bun de la fiu prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare.

„A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule”, a scris Ion Caragea.

Acum patru ani, Cătălin Caragea, care cânta într-o subterană din Capitală, a ajuns să participe la mai multe show-uri muzicale de peste Prut. Acolo, tânărul a cucerit atât juraţii, cât şi publicul larg cu prestaţia sa muzicală. Doi ani mai târziu, a devenit solistul trupei „7 Klase”.

Citește și: Lumea muzicii în doliu: S-a stins din viață solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea

loading...

Comments are closed.