Social

Soluția minune pentru a spune: Adio răcelii, gripei și durerilor de cap!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scăderea bruscă a temperaturii ne poate da mari bătăi de cap în această perioadă. Odată cu frigul și umezeala de toamnă, imunitatea ne scade considerabil, și respectiv devenim mai predispuși infecțiilor respiratorii virale și ne îmbolnăvim mult mai des. Dar nu îți face griji, noi știm soluția pentru a evita aceste probleme de sănătate cu ajutorul unei metode naturiste și destul de economice.

Ce recomandă echipa revistei ODORAȘ: Remediu naturist, născut în îndepărtatul Regat al Tailandei și care mai mult de doi ani este prezent în farmaciile din Moldova : mini-inhalator (creion nazal) Peppermint Field , adică Câmpia Mentei.
 
Un dispozitiv cât degețelul, alcătuit din un simplu inhalator pentru a fi introdus în nas, la baza căruia se află un ulei balsamic cu o formulă specială din uleiurile de mentă, eucalipt, canfor, borneol. Doar se respiră ușor și nasul s-a desfundat. Partea a doua – un recipient cu același ulei balsamic, des folosit pentru a masa tâmplele în caz de dureri de cap sau oboseli, dar și pentru a trata o înțepătură de insecte.
 
Acest remediu are un termen de 3 ani de valabilitate, deobicei se foloseste 3-4 luni, dar și prețul destul de accesibil (între 43 și 45 lei). În perioada sarcinei poate fi folosit doar după consultatia cu medicul.
 
Având la bază balsamul compus din ulei de eucalipt, mentol, borneol, camfor, creionul nazal este conceput 2 în 1 (inhalator nazal plus un recipient cu ulei) și este utilizat:
– pentru prevenirea, profilaxia, dar și la tratarea afecțiunilor căilor respiratorii superioare cauzate de gripă, răceală, sinuzită, astm bronșic, pentru blocarea răspândirii virozelor;
– pentru a reduce oboseala, somnolența, pentru revigorare și mărirea puterii de concentrare;
– în cazul apariției mirosurilor neplăcute și răului de mișcare în transport, oferă o senzație de prospețime a respirației;

– recipientul cu ulei balsamic este des folosit pentru masarea aripilor nasului în caz de congestie nazală sau a tâmplelor și frunții în caz de dureri de cap, sau pentru a trata o mușcătură de insecte prin proprietățile sale antiseptice.

Mai multe detalii găsiți AICI:

loading...

Comments are closed.