Politic

Sondaj BOP, mai 2018 – Arcadie Barbăroșie: Silvia Radu, pe locul 1. Pe ce locuri se situiază ceilalți candidați electorali

Pinterest LinkedIn Tumblr

Azi a avut loc prezentarea publică a sondajului: Barometrul Opiniei Publice (BOP), mai 2018. Rezultatele cercetării empirice au fost prezentate de către sociologul Arcadie Barbăroșie, directorul Institutului de Politici Publice (IPP) din Moldova.

Sondajul IPP arată că dintre toti candidații electorali, Silivia Radu se bucură de cea mai multă încredere din partea locuitorilor capitalei și suburbiilor. Pe locul doi s-a situat Ion Ceban, urmat pe locul trei de Andrei Năstase. Conform experților, nici un candidat nu va câștiga alegerile din 20 mai din primul tur.

În turul doi ar urma să se bată candidata independentă Sivlia Radu și candidatul PSRM Ion Ceban. Cifrele arată că cei doi au șanse relative egale să câștige fotoliu de Primar General în Chișinău.

Amintim că a mai rămas o săptămână până în ziua alegerilor.

alegeri chisinau, Sondaj BOP, mai 2018, Arcadie Barbăroșie, Silvia Radu pe locul 1

Sondajul a fost realizat de către Centrul de Analiză și Investigații Sociologice, Politologice și Psihologie CIVIS, în perioada 18 aprilie – 9 mai, pe un eșantion de 400 de persoane din Chișinău, având o marjă de eroare de 4%.

Precizăm că BOP-ul este realizat de două ori pe an, odată primăvara și odată toamna, la comanda IPP.

loading...

Comments are closed.