Alte știri

SONDAJ // PAS – cel mai popular partid, iar PSRM – cea mai profesionistă echipă

Pinterest LinkedIn Tumblr

PAS-ul condus de Igor Grosu este văzut ca cel mai popular partid politic din Republica Moldova, iar PSRM, în frunte cu Igor Dodon, este considerată cea mai profesionistă echipă, informează Primul.md

Sunt datele studiului „Rating politic-aprilie 2021”, realizat de Intellect Group. Experții care participă la cercetarea sociologică au evaluat activitatea politicienilor și a partidelor politice din țara noastră de la 1 la 10.

Astfel, la capitolul Popularitate în TOP3 se regăsesc PAS (8,4 p.), PSRM (7,7 p.) și PP ȘOR (4 p.). Experții au fost invitați să aprecieze și profesionalismul echipei, aici cea mai mare notă a obținut-o PSRM (6,8 p.), urmată de PAS (6 p.) și Platforma DA (4 p.). Și structura PSRM este apreciată cel mai mult (7,3 p.), pe locul doi s-a clasat PAS (6 p.), iar pe locul trei – PP ȘOR (4,2 p.).

Dacă să vorbim de cele mai mediatizate partide din R.Moldova, în TOP3 se regăsește PAS (8,3 p.), PSRM (6,8 p.), PP ȘOR (2,5 p.).
Cercetarea sociologică “Rating politic” este realizată în baza opiniei mai multor experți și analiști politic. Totodată, la studiu participă jurnaliști din Federația Rusă, România, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie.

Citește și: SONDAJ // Igor Dodon și Maia Sandu rămân a fi cei mai populari politicieni

loading...

Comments are closed.