Sondaj: Peste 60% din moldoveni au o părere pozitivă față de Programul “Prima Casă”

Localitățile din Moldova, cetățenii au beneficiat deja de programul „Prima Casă”, guvernul filip

Ieri a fost publicat ultimul sondaj de opinie realizat de către IMAS. Una din întrebările adresate moldovenilor a fost cu referire la proiectul de stat, “Prima Casă”. Majoritatea moldovenilor au auzit de acest proiect și respectiv, majoritatea din cei care au auzit, au o părere bună față de acesta.

Conform sondajului prezentat de către cei de la IMAS, 77% din moldoveni au auzit de programul “Prima Casă”, prin intermediul căruia persoane care nu au atins vârsta de 45 de ani își pot achiziționa locuințe în condiții avantajoase. 23% din respondenți, spun că nu au auzit despre programul implementat de către Guvernul Republicii Moldova.

În ceea ce privește părerile oamenilor despre programul “Prima Casă”, 65% din persoanele intervievate au răspuns că au o părere pozitivă față de acest proiect, 24% afirmă că au o părere proastă, iar 11% din persoanele intervievate au ales să nu răspundă sau nu știu un răspuns la întrebarea primită.

Sondajul a fost efectuat pe un eșantiont de 1475 de persoane din 114 localități. Marja de eroare a acestuia este de +- 2.5%.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share