Politic

Sondaj! Top 3 „păcate” ale Maiei Sandu: Este mincinoasă; E finanțată de ONG-ul oligarhilor ruși; A zburat la Doha cu Filat de pe banii lui Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un grup cu tematică politică de pe facebook, a fost creat un sondaj de opinie, internauții fiind întrebați despre care sunt cele mai mari păcate politice făcute de Maia Sandu. În doar o oră, peste 40 de internauți au răspuns că Maia Sandu este mincinoasă, alții aproape 30 sunt de părerea că cel mai mare păcat al liderei PAS este că primește finanțare de la ONG-ul lui Ablyazov, Open Dialog, care finanțează și separatiștii din estul Ucrainei, iar 27 de persoane cred că Maia Sandu nu a înfăptuit o veritabilă reformă a educației.

În top mai sunt și alte păcate pe care Maia Sandu nu le-a recunoscut niciodată și despre care este interzis de vorbit la sediul PAS, precum faptul că politiciana a aderat la PLDM-ul condus de Vlad Filat în 2014, când din sistemul bancar moldovenesc se fura miliardul sau că împreună cu Filat, Maia Sandu a zburat la Doha cu avionul privat și de pe banii lui Ilan Șor. Aproape 20 din respondenți cred că alianța cu Andrei Năstase, finul oligarhului Victor Țopa, la fel este un păcat al Maiei Sandu.

De asemenea, internauții care au participat la sondaj cred că și votul Maiei Sandu de pe timpul când era ministru din Guvern, privind acordarea garanțiilor de stat către BNM, la fel ar fi un păcate politic.

Cea mai puțin votată variantă de răspuns este participarea Maiei Sandu la marșul homosexualilor, doar 15 internauți fiind de părerea că susținerea comunității LGBT ar fi un păcat politic săvârșit de Maia Sandu.

Sondajul încă nu s-a încheiat, ceea ce înseamnă că cifrele prezentate ar putea să se modifice ulterior. Maia Sandu, PAS, presa independenta, presa de la chisinau, ong-urile de media, presa moldoveneasca, solidaritate jurnalistica, sondaj de opinie, sondaj, imas, sondaj BOP, Arcadie Barbarosie, pacatele maiei sandu, pacatele PDM, Partidul Actiune si Solidaritate, Ilan Shor, Șor, Vlad Filat, PLDM, pacatele politicienilor, politica moldoveneasca, facebook, grup de facebook, cele mai active grupuri de pe facebook

loading...

Comments are closed.