Sondaj Tribuna.md: 67% din moldoveni consideră blocul ACUM vinovat de criza politică din țară!

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,andrei nastase si maia sandu, nastase proteste, provocatori proteste, manifestatie pdm, protest pdm, andrei petru, trolli moldova, trolli platforma da, protest 21 octombrie, inga grigoriu,

Portalul de știri, tribuna.md a creat un sondaj on-line. Cititorii acestui site, au posibilitatea să își expună părerea în problema crizei politice cu care se confruntă țara noastră în momentul de față. Astfel, o majoritate covârșitoare este de părerea că anume blocul ACUM este de vină pentru situația politică din țară.

Din totalul celor 507 votanți, 338, sau 67% dintre cititorii portalului tribuna.md au ales că Blocul ACUM este principalul vinovat de criza politică din Republica Moldova. Pe locul doi, cu 60 de voturi, sau 12%, se situiază Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, la doar un vot, cu 59 de voturi se regăsește Partidul Democrat din Moldova.

28 de cititori, care reprezintă 6%, au ales să spună că toți sunt de vină, iar 4% insistă pe faptul că alegătorii ar fi de vină pentru criza politică din țară. Nimeni nu este de vină, așa consideră 2 persoane, iar nu interesează situația politică din țară pe doar 1 cititor. Partidul Șor, nu a acumulat nici un procent și în opinia cititorilor de pe tribuna.md nu poartă nici o vină pentru criza politică.

Amintim că Blocul ACUM a cerut să îi fie oferite funcțiile de Prim-ministru și Președinte al Parlamentului, deși are doar 26 de deputați, fiind doar a treia fracțiune după numărul de membri. Cu toate acestea, Partidul Democrat din Moldova, le-a oferit funcția de prim-ministru, lucru pe care însă blocul ACUM l-a refuzat. Deputații fracțiunilor PPDA și PAS preferă să facă show-uri, precum s-a exprimat președintele Igor Dodon și să vină în sala de ședințe a Parlamentului pentru a-și face selfie, cum s-a întâmplat astăzi.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share