Alte știri

Șor i-a transmis lui Pavel Filip să se liniștească și să se așeze pe tușă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pavel Filip, cel care pe parcursul anilor a distrus întreprinderi, a privatizat bunurile statului și a făcut bani din afaceri cu statul nu are niciun drept să dea lecții de morală și să discute treburile politice, susține liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor într-o intervenție video. Acesta amintește că în calitate de politician, Pavel Filip nu a realizat nimic, decât a distrus partidul care i-a fost încredințat și a făcut târguri în interesele personale, transmite Telegraph.md, cu referire la Unimedia.info

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Replica lui Ilan Șor vine după o serie de acuzații din partea lui Pavel Filip. Ilan Șor îi spune însă că „oriunde acesta nu a fost, doar a distrus și a furat – a distrus întreprinderea Tutun CTC, a făcut bani pe contul statului, dând în chirie întreprinderii de stat Registru imobilele pe care le deținea, a privatizat bunurile statului la preț de nimic”.

„În politica moldovenească a apărut o nouă unitate de măsură a minciunii – Filip. Până acum credeam că Filip este unitate de măsură pentru trădare, lingușeală, hoție, dar ipocrizia le-a întrecut pe toate”, potrivit liderului Partidului „Șor”.

El menționează și despre „succesele politice ale lui Pavel Filip”, acuzându-l că a distrus Partidul Democrat „în așa hal încât are un rating mai mic de 1,5% și a rămas practic cu o treime din deputații cu care a intrat în Parlament”.

„Astăzi acest deștept încearcă să filozofeze pe tema politicii moldovenești”, îi spune Șor, afirmând că Filip „cel mai mult se teme de alegeri anticipate, pentru că în acest caz nu doar că nu va ajunge deputat, dar nici măcar un simplu conțopist”.

„Toți înțeleg foarte bine că după aceasta Procuratura și alte organe se vor ocupa să descopere tot ce ai furat.

Cu rating-ul tău nu ai dreptul să dai morală nimănui. Ai distrus partidul pentru interesele tale, ai negociat orice doar pentru a-ți face afaceri și a acoperi dosarele penale. Acum ești pe tușă, liniștește-te și așteaptă să-ți vină rândul”, îl îndeamnă Ilan Șor pe Pavel Filip la finalul intervenției sale.

Modernizarea satelor este o prioritate pentru candidatul la funcția de președinte, Igor Dodon

loading...

Comments are closed.