Alte știri

Soroca este cel mai afectat raion de noul coronavirus: Care este situația la nivel republican

Pinterest LinkedIn Tumblr

Soroca a devenit cel mai afectat raion de acest COVID-19, transmite Telegraph.md

Potrivit datelor oficiale, în raionul Soroca au fost înregistrate 26 de cazuri de infecție cu COVID-19, inclusiv medici și personal medical. Mai mult, pe lângă numărul mare infectați, autoritățile raportează și 774 de persoane aflate sub supravegherea medicală. Din fericire, până la situația de astăzi nu sunt raportate decese.

Următorul raion afecta este Ștefan Vodă, unde au fost raportate tocmai 25 de persoane cazuri, inclusiv un preot. Persoane aflate sub supraveghere medicală: 410.

În raionul Hâncești, unde în luna martie curent au avut loc și alegeri parlamentare anticipate, numărul celor infectați a ajuns la 23, dintre care 2 persoane vindecate și 1 deces. Persoane aflate sub supraveghere medicală: 484.

Potrivit datelor de la Ministerul Sănătății, în partea stângă a Nistrului sunt raportate 18 cazuri de infectare cu COVID-19, toate fiind depistate de către laboratorul ANSP de la Chișinău.

În apropierea Chișinăului, cel mai afectat raion este Ialoveni, fiind raportate 14 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dar și 1012 de persoane aflate sub supraveghere medicală.

10 cazuri de infecție cu COVID-19 au fost înregistrate și la Cahul.

În celelalte raioane au fost raportate sub 10 cazuri sau chiar 0.

Cu părere de rău, în capitală sunt înregistrate 103 cazuri de infecție cu COVID-19, dintre care:

  • decese: 1
  • cazuri Recuperate: 5
  • persoane aflate sub supraveghere medicală: 10741

Distribuția cazurilor confirmate după teritorii:

loading...

Comments are closed.