Sport Moldova – Un polițist de frontieră a devenit campion național la lupte libere!

Un polițist de frontieră a devenit campion național la lupte libere, politia moldova, mihai sava sport, monica babuc guvernul filip, alexandru jizdan mai, pdm partidul democrat 

Polițistul de frontieră Sava Mihai a obținut un succes remarcabil la Campionatul Național de Lupte Libere, ediția 2019. Competiția s-a desfășurat în zilele de 30 și 31 ianuarie la Complexul Sportiv a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport din municipiul Chișinău, transmite Știri.md.

Pe salteaua de luptă, luptătorul Mihai Sava s-a duelat cu patru adversari cărora le-a ținut piept până la finalul competiției. Performanțele obținute îi asigură participarea atât la Campionatul European, cât și la cel Mondial.
 
Pe lângă activitatea pe care o desfășoară la lupte libere polițistul de frontieră s-a remarcat în cadrul Spartachiadei MAI ediția 2018, la probele crossfit și sambo.
polițist moldovean a devenit campion național la lupte libere, politia moldova, mihai sava sport, monica babuc guvernul filip, alexandru jizdan mai, pdm partidul democrat 
Total
0
Shares
Total
0
Share