Social

Stas Mihailov va face deschiderea Târgului de Crăciun de la OrheiLand

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cel mai mare parc cultural-familial din țară, OrheiLand oferă surprize și pe timp de iarnă. Cel mai frumos Târg de Crăciun din Republica Moldova va fi organizat la OrheiLand. Evenimentul va fi inaugurat sâmbătă, 22 decembrie, iar în calitate de cap de afiș al ceremoniei de deschidere a Târgului va evolua îndrăgitul artist rus Stas Mihailov, unul din favoriții publicului din Republica Moldova.

Ceremonia de inaugurare a Târgului va începe la ora 18.00, iar Stas Mihailov, artistul îndrăgit de milioane de oameni, va urca în scenă în cadrul unui grandios concert, cu începere de la ora 19:00, se spune într-un comunicat al primăriei municipiului Orhei.

Organizatorii promit un show de excepție la inaugurarea Târgului dar și aproape două luni de  adevărată poveste de iarnă, a cărei magie se va așterne pe întreg teritoriul orașului Orhei.

Vedeta Târgului va fi un Pom de Crăciun de 20 de metri înălțime. De asemenea, vizitatorii vor fi întâmpinați la intrarea în ”OrheiLand” de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu cele mai frumoase iluminații. În plus, oaspeții vor avea posibilitate să procure tot felul de bunătăți la preţ redus.

De asemenea, va funcționa o școală de schi și patinoar, căsuțe cu produse de sărbători în spiritul celor mai frumoase târguri de Crăciun europene, workshop-uri și distracții pentru copii, care vor putea vizita și Reședința lui Moș Crăciun și, după cum promit organizatorii, „o desagă de surprize”.

Primarul de Orhei, Ilan Șor, cel care a stat la baza organizării Târgului de Crăciun, promite să surprindă plăcut oaspeții care vor veni să se distreze la ”OrheiLand” și să simtă feeria magiei sărbătorilor de iarnă. „Aici totul va fi gratuit pentru toţi. Și asta pentru că la Orhei construim insula comunismului de la noi din ţară. Adică, orașul Orhei şi parcul de distracții ”OrheiLand” vor deveni insula comunismului, iar ulterior, după acelaşi principiu vom construi şi restul ţării. Totul va fi gratuit şi confortabil”, a dat asigurări edilul de Orhei, Ilan Şor.

Târgul de Crăciun de la Orhei este la cea de-a patra ediție.

stas mihailov moldova, ilan shor concerte, orheiland, targul de craciun orhei, proiecte orheil, partidul shor

loading...

Comments are closed.