Alte știri

Ștefan Gațcan a fost lansat în campania electorală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Socialiștii și-au lansat oficial candidatul la alegerile parlamentare repetate în circumscripția nr. 38, Hâncești. Renumitul medic, Ștefan Gațcan, a fost prezentat de Președintele Parlamentului, liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, informează PSRM prin intermediul unui comunicat de presă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“În prezent, avem în Parlament 36 de deputați și acum avem o șansă unicală de a completa echipa cu încă un om, o persoană profesionistă, care va îmbunătăți medicina țării, care va fi un doctor de suflete. Totodată, să nu uităm că domnul Gațcan este băștinaș, e din raionul Hâncești și lui nu îi este indiferent de ce se va intâmplă în țară”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Candidatul PSRM, Ștefan Gațcan, a spus că are o singură dorință – de a rezolva problemele oamenilor.

“Oamenii își doresc locuri de muncă, apă potabilă, condiții medicale și noi trebuie să le facem aceste condiții”, a declarat Gațcan.

Doctorul Gațcan a vorbit și despre una dintre cele mai mari probleme ale Republicii Moldova – depopularea. “Este o problemă mare și noi trebuie să stopăm exodul populației, este o prioritate pentru mine”, a declarat candidatul PSRM.

Cel mai mult Ștefan Gațcan a vorbit despre subiectul, la care se pricepe cel mai bine – îmbunătățirea condițiilor în instituțiile medicale: “Vom face condiții mai bune în centrele medicale, vom procura ambulanțe noi. Centrele de sănătate vor fi dotate cu ecografe, vom deschide farmacii în aceste centre de sănătate, în care vor fi medicamentele de prima necesitate. Programul “Un doctor pentru tine” se va derula în continuare”.

Ștefan Gațcan a vorbit și despre alte proiecte mari de infrastructură, de care se va ocupa, când va ajunge în Parlament, precum reparația drumurilor și a școlilor din mediul rural.

loading...

Comments are closed.