Economic

Stilistul Victor Micușa s-a revoltat pe Guvernul Sandu: Fiscul caută miliardul la mine!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova s-a apucat de căutat miliardul furat prin saloanele de frumusețe?

Tot mai mulți oameni de afaceri din țara noastră se plâng că sunt presați de către instituțiile de control ale statului. În această situație neplăcută s-a pomenit recent și cunoscutul stilist Victor Micușa, proprietarul unui salon de frumusețe din Chișinău. Acesta spune că se vede nevoit să-și închidă afacerea și să-și continuie activitatea economică pe bază de patentă.

„Fiscul caută miliardul la mine. De-am de un an de zile stau calare pe Micusa Stil. Mai căutați pe la Urechean, Vicol fostul vostru șef, și alți derbedei care fura statul. Ori sa trec și eu ca toate VIP-rile care au academii, saloane de frumusețe la patenta, și sa lucrez ca toți oamenii pentru bunăstarea mea doar?”, a scris Victor Micușa pe facebook.

Săptămâna trecută, un alt agent economic din capitală s-a plâns pe Guvernul Sandu. Este vorba despre Victor Duca, proprietarul unui SRL auto, care a declarat public că organele statului îl presează. Iar dacă nu va fi lăsat în pace, Duca spune că va fi nevoit să-și închidă afacerea și să migreze la muncă peste hotare (vezi video).

La moment nici un oficial din actualul guvern sau parlament nu a venit cu reacții vizavi de plângerile antreprenorilor care spun că le vine tot mai greu să-și continuie afacerile în Republica Moldova.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.