Strigăt de ajutor: O familie din Sângerei își caută cu disperare fiul de 19 ani – băiatul a fost dat dispărut!

Strigăt de ajutor, O familie își caută cu disperare fiul, băiatul a fost dat dispărut, raionul singerei, ion ghidic 

Ion Ghidic, un băiat de 19 ani, din orașul Sîngerei, a fost dat dispărut pe data de 14 iulie 2018. De atunci, rudele sale îl caută cu disperare, dar fiul lor este de negăsit.

Se cunoaște că pe data de 28 mai băiatul a plecat la lucru în orașul Chișinău. Acesta ținea legatura doar cu frații mai mari, Petru și Nicolai. El le-a spus ca muncește în Capitală și că totul este bine, iar peste o vreme nu a mai dat de știre. Frații săi au suspiciunea că tânărul ar fi părăsit țara.

Părinții băiatului au luat legătura cu persoana din Chișinău la care a lucrat Ion. Respectiva persoană a confirmat faptul că băiatul a fost angajat la el, dar mai apoi tânărul i-a spus că trebuie să plece acasă. Angajatorul le-a comunicat părinților că i-a plătit pentru munca făcută, iar mai departe nu știe nimic.

Ultima dată când a fost văzut, Ion Ghidiac era îmbrăcat în hainele conform pozei de mai jos. Dacă cineva îl vede, este rugat să contacteze familia din Sîngerei care își face griji, sau să sune la 112 și să anunțe poliția.

Strigăt de ajutor, O familie își caută cu disperare fiul, băiatul a fost dat dispărut, raionul singerei, ion ghidic 

Total
0
Shares
Total
0
Share