Social

Strigător la cer! Alina Radu de la Ziarul de Gardă îngroapă peste 600 000 de moldoveni!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalista Alina Radu, care este și directorul gazetei și site-ului „Ziarul de Gardă”, într-o postare pe Facebook și-a permis să îngroape peste 600.000 de moldoveni. Aceasta a spus că cei care primesc ajutorul de 600 de lei de la Guvern cu ocazia sărbătorilor pascale sunt cu piciorul în groapă.

Directorul de la Ziarul de Gardă a criticat pe pagina sa de Facebook decizia de a oferi pensionarilor câte un suport de 600 de lei cu ocazia sărbătorilor pascale, enunțată astăzi de către președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc într-o conferință de presă. Aceasta a scris că „nimeni nu vrea să facă alianță cu tine, tu începi să te pregătești de Blajini”.

În comentarii a intervenit jurnalistul Oleg Cristal, care i-a sugerat Alinei Radu să își ceară scuze pentru cuvintele urâte adresate celor peste 600.000 de oameni care vor beneficia de acest suport financiar de sărbători. Acesta a taxat-o pentru impertinența cu care a vorbit despre pensionarii moldoveni, printre care se pot regăsi inclusiv părinții ei.

alina radu, ziarul de garda, oleg cristal, 600 de lei pensionari, 600 de lei de pastiAmintim că astăzi, în cadrul unui briefing de presă, președintele PDM, Vlad Plahotniuc, a anunțat că în ciuda minciunilor promovate de opoziție și presa aservită acesteia, guvernarea PDM va reindexa pensiile, în urma cărui fapt aceasta va crește în mediu cu 5.3% dar totodată se va oferi o sumă de 600 de lei pensionarilor cu ocazia sărbătorilor pascale.

loading...

Comments are closed.